6 éves oltás

Kislányom holnap kapja a 6 éves védőoltást.Férjem megvette a Dipht Tet Pert IPV Vacc 30-at. Feltűnt a fórumokban,h van aki a Vacc szó után egy 2-es számot írt ki. Vajon megfelelő szert vettünk? Illetve érdeklődnék az adagolás felől.Van ahol 3 és van ahol 5 golyócskát írnak.Segítségüket előre köszönöm!

Orvos válaszol

Kedves Melinda.

Az Önök álltal vásárolt oltási nozóda egy korábbi, 6 évesen felvett oltásból készült, a 2-es végződésű, a jelenleg adott oltásból, ami a legmegfelelőbb lenne. Ennek ellenére, ha a gyermekénél a korábbi oltásoknál nem voltak problémák, használható a megvásárolt nozóda, mint legjobban hasonló gyógyszer. Oltás előtt, oltás napján és oltásután 2-3 nappal adja be, a golyószám az mindegy (1-5 golyóig helyes). Érdemes máskor szakembernél tájékozódni és nem a fórumokon. 

Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.