Sík Ildikó, Dr.

Sík Ildikó, Dr.

ECH+L
Rendelés
Rendelési hely: 
Budapest, III. ker.
Bejelentkezés: 
30-230-6333 (7:00 - 8:00) 2021.12.31-ig nincs személyes rendelés

dr. Sík Ildikó Éva

Titulus: ECH+L 

  • Rendelés: Budapest, 1031 Torma Károly utca 9.I.5 
  • Bejelentkezés: telefonos egyeztetés alapján (hétköznap 7:00-8:00)

Szakorvosi képesítés

  • csecsemő- és gyermekgyógyász, homeopata

Homeopátiás vizsgák

  • 2000 homeopata szakvizsga (HIETE)
  • 2007 nemzetközi homeopata diploma (ECH)

Szakmai életút

1974-ben szereztem diplomát a budapesti Semmelweis Orvosegyetem Általános Orvosi Karán, majd a Budai Gyermekkórház Allergia és Endokrin osztályain dolgoztam 1980-ig, a csecsemő és gyermekgyógyász szakvizsgám megszerzéséig. 1982-től 2005-ig Budapest II. kerületében háziorvosként. Homeopátiát 1990-ben kezdtem el tanulni, a szakvizsgát 2000-ben tettem le a HIETE-n (Hajnal Imre Egészségtudományi Egyetem), az ECH (European Comittee for Homeopathy) diplomámat 2007-ben szereztem. 

Terápiás hozzáállás

A klasszikus homeopátia elve alapján gyógyítok, melyet több európai (angol, holland, német, osztrák, orosz) és indiai mesterek tanítása alapján sajátítottam el. Ha szükség van rá, egyéb alternatív gyógymódokat is igénybe veszek a páciensek érdekében. 

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.