Körmöczi Blanka, Dr.

Körmöczi Blanka, Dr.

L
Rendelés
Rendelési hely: 
Budapest, II. ker.
Bejelentkezés: 
06-30-236-2026

Dr. Körmöczi Blanka reumatológus-fizioterápiás szakorvos, homeopata és akupunktúrás orvos vagyok.

1982-ben végeztem a budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetemen /cum laude/, 1987-ben reumatológia és fizioterápia szakvizsgát tettem.

Több év kórházi tevékenység után szakrendelőben folytattam gyógyító munkámat, jelenleg Budapesten XIII. kerületi szakrendelőben főorvosként dolgozom.

Évek óta foglalkozom komplementer medicinával, 1989-ben akupunktúra, 2000-ben homeopátia vizsgát tettem.

Bizalommal forduljon hozzám magánrendelésemen, ahol előjegyzés alapján várom!

Rendelés: keddenként 14:30-20:00

Bejelentkezés:  06 30 236 2026,  06 70 504 9576 (Előzetes bejelentkezés szükséges!)

Cím: 1115 Budapest, Bartók Béla út 92– 94. II. em. 16., B. épület II. lépcsőház (Bejárat a Benedikt Ottó utca felől)

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.