Berecz József, Dr.

Berecz József, Dr.

L
Rendelés
Rendelési hely: 
Eger, Kápolna
Bejelentkezés: 
06-36-588-033, 06-30-205-0675 (h-p: 9:00-12:00)

dr. Berecz József

Rendelési hely: 3355 Kápolna, Kossuth u. 19.

Elérhetőség: 30-205-0675

Az orvosi egyetemet Debrecenben végeztem, 1974-ben.

1977-től Kápolna községben dolgozom, háziorvosként. 1997-ben ismerkedtem meg a homeopátiával. 2000-ben a Semmelweis Tudományi Egyetem Egészségtudományi Karán  szakvizsgáztam homeopátiából. 2001-ben pedig klinikai homeopátiából is levizsgáztam. Azóta sikerült beépítenem a mindennapi háziorvoslásba a homeopátiát. Ezen túlmenően dolgoztam Budapesten a Schöpf-Mérei Kórházban, homeopátiás szülés-előkészítés és  terhes-tanácsadás területén. Tíz évig Egerben volt homeopátiás magánrendelésem.  

Tapasztalataim szerint az allopatias és a homepatias gyógymódok nem zavarják egymást, ha körültekintően, a szakma szabályait betartva alkalmazzuk őket. Az elmúlt évek alatt a homeopátia egyre népszerűbb lett körzetemben, és Heves  megyében, valamint más megyékből is felkeresnek. 

Tagja vagyok a Homeopátiás Baráti Körnek. A HBK szervezésében előadásokat és telefonügyeleteket tartok. Cikkeket írtam a Homeo Sapiens homeopátiás szaklapban. Foglalkozom még NES és craniosacrális terápiával is.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.