Volt szerencsém végignézni

2018. február 20., kedd

Ajánlás homeopata orvosoktól

Volt szerencsém végignézni Borbély Katalin Anyaszerek című továbbképzésének anyagát e-learning formájában. Azért írom, hogy szerencsém és azért írom, hogy végignézni, mert az előadások videofelvételein keresztül én is kaphattam abból az atmoszférából, amit Borbély doktornő teremt lebilincselő stílusával. Hasznos tudáscsomag humorral fűszerezve, az e-learning nyújtotta kényelemmel készen tálalva. Szeretettel ajánlom gyógyítóknak, gyógyulni vágyóknak.

dr. Dancsok Anita

homeopátiás orvos - természetgyógyász

Értékeld a cikket: 
Még nincs értékelve

Küldj egy cikket

Olvastál még hasznos cikket a témában? Küldd el nekünk a cikk linkjét!

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.