Uszodaszemölcs

2016. április 3., vasárnap

Uszodaszemölcs

4 éves kisfiam kb. 6-7 hónapig küzdött uszodaszemölccsel (sok apró kemény hólyag szerű dudor a hasán, fenekén, combján, itt-ott a kezén).

Vérehulló fecskefűvel, körömvirággal kezeltük, de semmi javulás. Bőrgyógyásznál is jártunk, aki szemölcsirtót és szteroidos krémet írt fel, amit én nem voltam hajlandó a gyerekre kenni. Egy kedves barátom ajánlotta, aki homeopátiát kezdett tanulni, hogy próbáljuk ki a Vincetoxicum nevű homeopátiás bogyót, hátha az segít vírusölő hatásának köszönhetően. Megpróbáltuk és kb 1 hét alatt nyoma sem volt a szemölcsöknek, nyom nélkül eltűntek és azóta vissza sem jöttek:)

Értékeld a cikket: 
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (8 szavazat)

Küldj egy cikket

Olvastál még hasznos cikket a témában? Küldd el nekünk a cikk linkjét!

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.