Új szemléletmód

Ajánlás homeopata orvosoktól

Miért ajánlom a homeopátiát? 

  • Sokkal kevesebb antibiotikumot fogsz felírni, a lázas betegségek kezelésében lesz egy szelíd de hatásos gyógymód a kezedben. 
  • A funkcionális panaszok, pszichoszomatikus betegségek előtt sem fogsz tehetetlenül állni.
  •  A krónikus betegségekben is tudsz segíteni, például a népbetegségnek számító asthma, allergia, ekcéma kezelése is lehetséges homeopátiával. 
  • Egy teljesen új és kerek szemléletmódot ismersz meg, aminek segítségével megértheted pácienseid betegség- és élet-történetét. 

Dr. Tóth Marian

Értékeld a cikket: 
Még nincs értékelve

Küldj egy cikket

Olvastál még hasznos cikket a témában? Küldd el nekünk a cikk linkjét!

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.