Tudósítás a Nemzeti Fenntartható Fejlődési Tanács (NFFT) civil delegált választásáról

2014. december 8., hétfő

Az EGÉSZSÉG a fenntartható fejlődés alappillére - hangoztatta Dr. Nékám Kristóf a Magyar Allergológiai és Immunológiai Társaság Elnöke, allergológus főorvos, a Parlament gobelin termében az NFFT civil delegált választásán, ahová egyesületünk is meghívást kapott.

Mi, homeopaták évtizedek óta hirdetjük hogy a homeopátiának óriási szerepe van egészségünk megőrzésében, a megbillent egyensúly helyreállításában és ezzel a krónikus betegségek megelőzésében. A kétfordulós választás során két civil szervezeti képviselő került be a tanácsba: Dr. Nékám Kristóf allergológus főorvos, és Dr. Cser Ágnes a Hetedik Szövetség elnöke. Ígéretet tettek, hogy a döntések meghozatalánál minden esetben kikérik a többi civil szervezet véleményét is. Reméljük, hogy munkájukkal segíteni fogják a homeopátia ügyének előrehaladását is.

Értékeld a cikket: 
Még nincs értékelve
Rovat: 

Küldj egy cikket

Olvastál még hasznos cikket a témában? Küldd el nekünk a cikk linkjét!

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.