SZÉNANÁTHA HOMEOPÁTIÁS KEZELÉSE

2023-04-20 18:0019:30
Hol: 

ONLINE

A SZÉNANÁTHA HOMEOPÁTIÁS KEZELÉSE

Dr. Kürti Katalin előadása

2023. április 20. 18:00 – 19:30

 • Amikor a tavasz nem betegségek végét, hanem a kezdetét jelenti az állandó orrdugulás, tüsszögés, köhögés miatt…
 • Amikor nincs egy pihentető éjszakánk az allergiától…
 • Amikor a fák virágzása bosszúságot hoz…
 • Amikor annyira kapar a torkunk, hogy alig tudunk megszólalni…

 

Mit tehetünk a szénanátha kellemetlen tünetei ellen?

Dr. Kürti Katalin több évtizedes praxisában szerzett értékes tapasztalatait és klinikai tudását osztja meg ebben a gyakorlatias tippekkel tűzdelt, izgalmas, élő és interaktív webináriumban.  

Az előadás részletes tartalma:

 • Immunrendszer harmonikus működésének segítése
 • Allergénnel szembeni védekezés
 • Hisztamin felszabadulás gátlása
 • Akut szénanáthás tünetek enyhítése
 • Diétás tanácsok

 

Kinek ajánljuk a tanfolyamot?

 • Kisgyermekes anyukáknak, akik korábban ekcémás tüneteket tapasztaltak a gyermeknél
 • Olyan családoknak, ahol a szülők allergiás panaszoktól szenvednek és tartanak attól, hogy esetleg gyermekeik is érzékenyek lesznek a pollenekre, vagy tapasztalnak már apróbb jeleket.
 • Időszakosan visszatérő légúti panaszok esetén
 • Orvosoknak, egészségügyi szakdolgozóknak, akik szeretnének homeopátiás segítséget is adni pácienseiknek

 

Mire leszek képes a tanfolyam ismeretei alapján?

 • A szénanáthás tünetek azonosítására, pontos megfigyelésére
 • Hatékony homeopátiás szer kiválasztására
 • A panaszok enyhítésére és megelőzésére

 

Az előadóról:

Dr. Kürti Katalin gyermekgyógyász-homeopata orvos, a magyar homeopátiás élet kimagasló személyisége, a Magyar Homeopata Orvosi Egyesület első és jelenleg is tiszteletbeli elnöke, az “Aurum Király - Homeopátiás mesék Kicsiknek és Nagyoknak” c. könyv szerzője. 1974-ben szerezte diplomáját a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, ahol később csecsemő- és gyermekgyógyászatból szakvizsgázott. Szakterületén a Szent János kórház koraszülött-, csecsemő- és gyermek osztályán, valamint a Szent Imre Kórház újszülött osztályán dolgozott 20 éven át. 1995. óta tart fenn sikeres homeopátiás magánrendelést. Népszerű praxisa mellett a homeopata orvosok elméleti és gyakorlati homeopátiás képzésében vezető szerepet vállalt, emellett rendszeresen tartott és tart homeopátiás előadásokat különböző fórumokon szakembereknek, homeopátiás hallgatóknak és érdeklődőknek egyaránt. Életszerű, klinikai gyöngyszemekkel és gyakorlatias tippekkel tarkított előadásai miatt az akut betegségek gyógyítása témájában az egyik legnépszerűbb előadó a magyar homeopátiás palettán.

Résztvevői vélemények dr. Kürti Katalin előző tanfolyamáról

“Az online lehetőséget kihasználva fantasztikus előadásokat kaptam dr. Kürti Katalintól. Laikusként alapos ismeretet kaptam a tanfolyamtól, ami lényegesen kiegészítette az eddigi ismereteimet, mert egy dolog könyvből tájékozódni egy szerről és másik dolog amikor példákkal alátámasztják ezen szerek tünetegyüttesét. A feltett kérdéseimre mindig kielégítő választ kaptam. És nem utolsó sorban megtanultam bátrabban használni a homeopátia különböző szereit.”

“Mi az ami tetszett a tanfolyamon? Minden! A szerek ismertetése, elmagyarázása. Közvetlen hangulat. A végén a kérdezz - felelek rész. Jól felépített előadások. Alapos ismeretet kaptam laikusként. Lehetett kérdéseket feltenni, amire kielégítő válaszokat kaptam. A visszanézhetőség, mivel számomra sajnos az eredeti, élő időpont sokszor nem volt megfelelő. A rendszerezettség, az érthető előadásmód.”

“Nagyon örvendtem ennek az online előadás-sorozatnak, mert megerősítette azt a tudást amit a gyermekeim homeopátiás kezelése során szereztem. Plusz, sok új dolgot is tanultam, amiért nagyon hálás vagyok. Annyira szép, szelíd és személyre szabott ez a gyógymód, hogy 8 éve minden alkalommal lenyűgöz amikor használnunk kell. Adjon a jó Isten erőt a szervezőknek, hogy még sok ilyen szuper online előadást szervezzenek!

“Szerintem teljesen kezdőknek is érthető lehet, amiben segítenek a visszacsatolások, ismétlések és az előadások hasonló felépítése.”

“Egy egyszerű, laikus számára is érthető módon felépített tanfolyam. De mégis széles spektrumban mutatja be a homeopátiás szerek felhasználási lehetőségeit a gyermekek különböző tüneteire, betegségeire.”

A korábbi előadások felvételről megtekinthetők és bekapcsolódhatsz a további előadásokba is!

 1. előadás: 2023. április 13.: Méregtelenítés, tisztítókúra homeopátiával - Dr. Borbély Katalin
 2. előadás: 2023. április 20.: Szénanátha homeopátiás kezelése - Dr. Kürti Katalin
 3. előadás: 2023. április 27.: Mit egyek, hogy jól legyek? Étkezési szokásaink és az egészség - Dr. Tóth Marian
 4. előadás: 2023. május 4.:   Hurrá nyaralunk! - Sérülések, napszúrás, napégés, csípések, házipatika, útipatika - Dr. Kürti Katalin

 

+ 1 AJÁNDÉK előadás:

A HOMEOPÁTIÁS KEZELÉS ALAPSZABÁLYAI* bevezető előadás a webinárium-sorozat résztvevői számára felvételről ingyenesen megtekinthető.

*Javasoljuk a bevezető előadás megtekintését a homeopátia iránt érdeklődő és homeopátiát használó résztvevők számára egyaránt. Ez jó alkalom, hogy röviden feleleveníthessék tudásukat a homeopátia alaptörvényei, a szerek szakszerű adagolása és a hatékony potenciaválasztás terén, ami megkönnyíti a további ismeretek befogadását.

 

Helyszín: ONLINE - Zoom előadás

Az előadáshoz kapcsolódó linket a regisztrált e-mail címre küldjük.

Az egyes előadások két teljes hónapon át visszanézhetőek!

NYEREMÉNYJÁTÉK – Nyerj homeopátiás ajándékcsomagot!

A webinárium-sorozat hallgatói BOIRON-nyereményjátékon vehetnek részt. Három szerencsés résztvevőnk Boiron homeopátiás ajándékcsomagot nyer. Sorsolás 2023. május 4-én, az utolsó előadás alkalmával a Zoom felületen lesz. A nyereményeket kipostázzuk.

Részvételi díj: 16.900 Ft

Jelentkezés és fizetési lehetőségek:

 •   Bankkártyával a jegy.hu rendszerén keresztül vagy regisztráció után átutalással
 •   Regisztráció: https://www.homeopata.hu/hu/content/tavaszi-turbo  (a további teendőkről, bankszámlaszám, fizetési határidő, stb. a regisztrált e-mail címen értesítünk)

Bankkártyával fizetek

 

 

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.