Sürgősségi tanfolyam

2014. február 7., péntek

Tanfolyam ajánló

Kedves Kollégák! Nagy szeretettel várunk Benneteket ez évi tavaszi képzésünkön, aminek témája a sürgősségi kórképek allopátiás és homeopátiás ellátása lesz. 

Sokaknak ez a mindennapi gyakorlat része - velük megismertetjük a homeopátiás gyógyítás /további/ lehetőségeit, de ők is hallhatnak újdonságokat az allopátiás részben, hiszen az allopátia változik!

Azoknak pedig, akiknek a sürgősségi kórképekkel és az újraélesztéssel kapcsolatosan csak a távoli múltban tanultakból rémlik valami, kötelességük ezt a tudást felfrissíteni - ezért örültem, hogy a MHOE felvállalja ezen a téren tagjai továbbképzését. 

Dr. Gondos Tibor, a hazai hemodinamikai monitorozás atyja, a Váci Kórház Sürgősségi Osztályának főorvosa fogja feleleveníteni a mindennapi gyakorlatban nem ezzel foglalkozók számára az akut kardiovaszkuláris kórképek és az akut légzési elégtelenség allopátiás helyszíni ellátását, majd erre nagy tapasztalatú homeopata előadóink – Sebő Zsuzsa és Deák Valéria - válaszolnak a homeopátiás kezelés lehetőségeit ismertetve. 

Csucsai Borbála egymaga tanít meg minket az eszmélet-és tudatzavarok differenciáldiagnosztikája, és mindkét orvoslási mód lehetőségeire ezek ellátásában! 

Hauser Balázs fog beszélni a gyermekgyógyászati sürgősségi kórképekről, de nem maradhat el Sasvári Ferenc Materia medica oktatása sem a felmerülő, kevéssé ismert szerekkel kapcsolatban.

Mindkét nap lesz reanimációs képzés: szombaton átismételjük a felnőttek, vasárnap a csecsemők és gyerekek újraélesztését elméleti előadás és kiscsoportos gyakorlatok során - kényelmes öltözékben, jó erőben gyertek!

A desszert-előadáson Szőllős Krisztina mutatja be a PIC-en homeopátiával is kezelt kis betegeit.

A fentieken túl szeretnénk összeállítani még egy hasonló esetismertető előadást, a Ti eseteitekből. Hogy ne csak elmélet legyen, hanem örüljünk annak, hogy mire képes a mi tudományunk, és ismerjük meg egymást. Ezért, akinek jól dokumentált, homeopátiával megoldott, vagy támogatott sürgősségi esete van, akár területen, sürgősségi osztályon vagy ITO-n, kérem, küldje el nekem a drperner@freemail.hu címre. A legjobbakat megosztjuk egymással a tanfolyamon!

Perner Rita

Értékeld a cikket: 
Még nincs értékelve
Rovat: 

Küldj egy cikket

Olvastál még hasznos cikket a témában? Küldd el nekünk a cikk linkjét!

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.