Simile - Újévi akció

2017. január 9., hétfő

Kedves Homeopaták!

2017. januárjától a Similét elektronikus formában  jelentetjük meg, melynek a honlap felülete ad otthont.

A régi, papír alapú Similék akciós áron​ ​megvásárolhatók​ ​az alábbiak szerint:

  • 1994-2007. évi Similék 300 ft/db
  • 2008-2014. évi Similék 500 ft/db
  • 2015. évi Simile 1.000 ft/db
  • 2016. évi Simile 1.450 ft/db

Amennyiben szeretnétek vásárolni, irodaidőben, tanfolyamok és vizsgák idején megtehetitek személyesen, illetve telefonon vagy e-mailben is leadhatjátok rendeléseteket, melyet az utalás (Similék ára + posta költség) beérkezése után postai úton vagy futárszolgálattal juttatunk el Hozzátok.

​A tartalomjegyzékek az alábbi linken ​érhetők el: Simile - Negyedévente megjelenő homeopátiás szakfolyóirat

Kapcsolódó oldalak

Értékeld a cikket: 
Még nincs értékelve
Rovat: 

Küldj egy cikket

Olvastál még hasznos cikket a témában? Küldd el nekünk a cikk linkjét!

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.