The Sensation Method in Homeopathy: A Collection of International Cases

2020. október 13., kedd

Kedves Kollégák!

A Rajan Sankaran vezette oktató és gyógyító központ, a mumbai-i  The Other Song Academy, az akadémia horvátországi fakultásának és képviselőjének vezetőjével, Ana Klikovaccal karöltve egy könyv kiadására készülnek. A könyv egyedülálló a maga nemében, hasonló könyv eddig még nem jelent meg a homeopátiás szakirodalomban! 

Egy olyan esetgyűjtemény készül, amelyben az Érzet módszert használó homeopaták eseteit  mutatnák be a világ minden tájáról. A szerkesztők célja az lenne, ha minél több országból érkeznének esetek, minél színesebb, szerteágazóbb gyűjteményt sikerülne összeállítani.

Az alábbiakban olvashatjátok a szerkesztők angol nyelvű felhívását.

Kérünk és buzdítunk Benneteket, hogy ha van olyan Érzet módszerrel felvett esetetek, amit szívesen elküldenétek közlésre, írjátok meg, és küldjétek be. Olyan jó lenne, ha magyar homeopaták is képviseltetnék magukat egy nemzetközi kiadványban!

Ha bármilyen kérdésetek van vagy segítségre van szükségetek, keressetek nyugodtan.

Az MHOE vezetősége nevében:

Herczeg  Márta 

Csatolmányok
Értékeld a cikket: 
Még nincs értékelve
Rovat: 

Küldj egy cikket

Olvastál még hasznos cikket a témában? Küldd el nekünk a cikk linkjét!

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.