Remek előadásokat hallottunk - a Gyermekgyógyászati Hétvége margójára

2014. október 4., szombat

Dr. Sebő Zsuzsanna, a tanfolyam szervezője

2014. szeptember 27-28-án tartottuk Gyermekgyógyászati Hétvége c. továbbképzésünket több mint nyolcvan résztvevővel. Jó hangulatú, hasznos továbbképzés volt, amint az a véleménylapokból is kiderült. Úgy tűnik, a kollégák pozitívan fogadták a „párhuzamos oktatást”, ahol egy-egy témát mind a hagyományos, mind homeopátiás oldalról körüljárunk.

Számomra ez nem csak azt jelenti, hogy a két gyógyászati irányzat jól megfér egymás mellett, hanem arra is bizonyíték, hogy a homeopaták nyitottak a klasszikus témájú továbbképzésekre. Ehhez igyekeztünk, és a jövőben is igyekezni fogunk, a nyugati orvoslás jeles képviselőit előadónak felkérni. Nagyon örültünk külsős előadóink tetszésindexének is. 

Az újonnan bevezetett könyvismertetés és a kerekasztal is elnyerte a résztvevők tetszését, és ez utóbbinál még bátrabb aktivitást várunk legközelebb a hallgatóságtól.

Köszönet azon résztvevőknek, akik megtiszteltek véleményükkel, mert ezek alapján tudunk előrelépni és a későbbi továbbképzéseket felépíteni. A véleménylap leadók között egy könyvet sorsoltunk ki, és a szerencse Fehér Mariann kolléganőnknek kedvezett.

Végül hagy idézzek egy hallgatói mondatot.

„Szuper volt, nagyon köszönöm, köszönjük, remek előadásokat hallottunk. Jó volt hallgatni a nem kizárólag homeopátiás szemléletű előadást is.”

És egy külső előadó mondatából egy részletet.

„… mondhatom, lélekben közelebb kerültem a homeopátiához….”.

Mindazoknak, akik közreműködtek vagy munkájukkal hozzájárultak a tanfolyam sikeréhez, ezúton is köszönet.

Dr. Sebő Zsuzsanna, a tanfolyam szervezője

Értékeld a cikket: 
Még nincs értékelve
Rovat: 

Küldj egy cikket

Olvastál még hasznos cikket a témában? Küldd el nekünk a cikk linkjét!

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.