Pajzsmirigy túlműködés

2015. április 12., vasárnap

2008. évben súlyos pajzsmirigy túlműködést állapítottak meg nálam. Az endokrinológus által írt gyógyszer (gyógyszerváltás is volt) sajnos 3 évi szedés után sem használt, nagyon magasak voltak a labor eredmények. 3 év után közölte az endokrinológus, hogy sajnos a gyógyszert már nem szedhetem, így is tovább szedtem, ezért műtétet javasolt.

Műtétet semmiképpen sem szerettem volna, ezért felkerestem, egy homeopátiás orvost. Megkezdtük a homeopátiás kezelésemet, ami nagyon hamar használt, fél év után labor eredményem már tökéletes volt. Természetesen folytattuk a homeopátiás kezelésemet, ami olyan eredményre vezetett, hogy ma már (2015. évben) tökéletesen működik a pajzsmirigyem. Ezek után természetesen csak homeopátiát használok (megfázásra, égésre, stb.) még a kutyámnak is, ha szükséges homeopátiát adok és nála is működik.

Értékeld a cikket: 
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (4 szavazat)

Küldj egy cikket

Olvastál még hasznos cikket a témában? Küldd el nekünk a cikk linkjét!

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.