Nyilalló csípőfájdalom

2016. február 7., vasárnap

Jó néhány hét óta csípőfájdalmaim voltak, melyek a további sportolástól, kocogástól és tánctól avagy csak pusztán egy kiadósabb sétától ülő és fekvő helyzetben elviselhetetlen égő és nyilalló fájdalommá erősödtek, különösen a jobb csípőm forgójánál.

A futás és tánc leállításával, gyógytornával és porcépítő táplálék kiegészítők szedésével próbálkoztam, ám a fájdalom csak csekély mértékben javult. Több hét éjszakai vergődés, kialvatlanság és nappali ülőhelyzeti kínlódás után, és miután az általam ismert és szedhető 3-4 féle fájdalomcsillapító gyógyszert is kipróbáltam eredménytelenül, a homeopátiás készítmények felé fordultam. Az elsőre kapott szer 2 napi intenzív szedése után végre átaludtam az éjszakát fájdalom miatti megébredés nélkül, és a 3. nap után a fájdalmaim 80 %-a elmúlt. A további, más készítmény szedése pár hét alatt pedig szinte teljesen megszüntette a csípőfájdalmamat.

Értékeld a cikket: 
Értékelés: Nincs Átlag: 4 (4 szavazat)

Küldj egy cikket

Olvastál még hasznos cikket a témában? Küldd el nekünk a cikk linkjét!

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.