Miazmatikus Homeopátiás Arcelemzés

2013. december 16., hétfő

Homeopátiás Műhely tanfolyamajánló

A Grant Bentley által kifejlesztett Miazmatikus Homeopátiás Arcelemzés (Homeopathic Facial Analysis, HFA) mára a homeopaták objektív elemzési eszköztárának alapja lett világszerte. A HFA Hahnemann azon útmutatásán alapul, amely szerint minden krónikus betegség gyógyításakor a szerválasztás során figyelembe kell venni a miazmát is.

Az arcelemzés alapját J. H. Allen (The Chronic Miasms – 1908) és H. A. Roberts (The Principles and Art of Cure by Homoeopathy – 1936) arcvonásokkal kapcsolatos megfigyelései jelentették.  A HFA módszer magában foglalja az arc vizsgálatát (miazmatikus diagnózis), az objektív esetfelvétel és esetelemzés elveit, a generalizáláson alapuló repertorizálást és az objektív felméréseket az eset menedzselése során. A módszer klinikai hatékonyságát visszaigazolták a homeopaták.

Most lehetőség nyílik arra, hogy a Homeopátiás Műhely keretében megismerhesse a hallgatóság az arcelemzést és annak gyakorlati részleteit.

Grant Bentley 2012. szeptemberi budapesti szemináriumra személyesen is bemutatta ezt a módszert, és a Műhelyeken ezeket az alapokat bontjuk ki. Tehát várjuk szeretettel azokat is, akik akkor nem tudtak ott lenni, és azokat is, akik ott voltak, de szeretnék tudásukat mélyíteni, gyakorlati segítséget kapni, tapasztalataikat megosztani.

Értékeld a cikket: 
Még nincs értékelve
Rovat: 

Küldj egy cikket

Olvastál még hasznos cikket a témában? Küldd el nekünk a cikk linkjét!

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.