MEGHÍVÓ a Magyar Homeopata Orvosi Egyesület éves Közgyűlésére

2017. május 12., péntek

MEGHÍVÓ a Magyar Homeopata Orvosi Egyesület éves Közgyűlésére, melyet 2017. május 27-én szombaton 10.30-kor, a Hunguest Hotel Millenniumban (1087 Budapest, Üllői út 94-98.) tartunk.

Napirendi pontok

  1. Elnökségi beszámoló az eltelt egyéves időszakról
  2. Szavazás az Elnökségi beszámoló elfogadásáról
  3. Az Egyesület 2017-2018. évi költségvetésének előterjesztése
  4. Szavazás a 2017-2018. évi költségvetés elfogadásáról
  5. A Számvizsgáló Bizottság beszámolója
  6. Szavazás a Számvizsgáló Bizottság beszámolójának elfogadásáról
  7. Az Alapszabály módosítása
  8. Szavazás az Alapszabály módosításáról

Határozatképtelenség esetén a megismételt közgyűlés megtartására 2017. május 27-én szombaton 12.30-tól változatlan napirenddel kerül sor a fenti helyszínen.

A közgyűlési meghívó kézbesítésétől számított öt napon belül a tagok és az egyesület szervei a közgyűlést összehívó személytől a napirend kiegészítését kérhetik, a kiegészítés indokolásával. (MHOE Alapszabály)

A tagoknak lehetősége van a Közgyűlés elé indítványt terjeszteni, amit írásban kérünk benyújtani az Elnökség részére.

A közgyűlés akkor határozatképes, ha a rendes tagok legalább fele (50%) és még egy fő jelen van.

A megismételt Közgyűlés a megjelentek számától függetlenül határozatképes.

A rendes tag Közgyűlésen történő képviseletére teljes bizonyító erejű okiratban bármely más tagot (nem természetes személy tag esetén annak képviselőjét) illetve nagykorú személyt meghatalmazhat. (MHOE Alapszabály)

Mellékelten küldjük a 2016-2017. évi Elnökségi beszámolót, a 2017-2018. évi költségvetési tervezetet, a Számvizsgáló Bizottság beszámolóját és az alapszabálymódosítási tervezetet szíves tájékoztatásul.

A Közgyűlésre minden Tagtársunkat szeretettel várjuk!

Budapest, 2017. május 8.

Az Elnökség nevében
Dr. Radnai Andrea
Elnök

Csatolmányok
Értékeld a cikket: 
Még nincs értékelve
Rovat: 

Küldj egy cikket

Olvastál még hasznos cikket a témában? Küldd el nekünk a cikk linkjét!

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.