MEGHÍVÓ

2016. április 18., hétfő

Meghívó a Magyar Homeopata Orvosi Egyesület éves Közgyűlésére, melyet 2016. május 7-én szombaton 10:30 perckor, a Hunguest Hotel Millenniumban (1087 Budapest, Üllői út 94-98.) tartunk.

Napirendi pontok

 1. Elnökségi beszámoló az eltelt egy éves időszakról
 2. Szavazás az Elnökségi beszámoló elfogadásáról
 3. Az Egyesület 2016-2017. évi költségvetésének előterjesztése
 4. Szavazás a 2016-2017. évi költségvetés elfogadásáról
 5. A Számvizsgáló Bizottság beszámolója
 6. Szavazás a Számvizsgáló Bizottság beszámolójának elfogadásáról
 7. ECH Diplomák átadása
 8. Az elnökség lemondása
 9. Választási Bizottság megválasztása
 10. Elnökségválasztás lebonyolítása
 11. Számvizsgáló Bizottság megújítása

Határozatképtelenség esetén a megismételt közgyűlés megtartására változatlan napirenddel 2016. május 7. szombat, 13 órától kerül sor a fenti helyszínen. A megismételt Közgyűlés a megjelentek számától függetlenül határozatképes.

Szeretnénk felhívni Egyesületünk tagjainak figyelmét az elnökségválasztás jelentőségére, Egyesületünk működőképességének és eredményes tevékenységének fontos feltétele a megfelelő vezetők megválasztása, ami minden tagunknak felelőssége és érdeke.

Alapszabályunk értelmében az Egyesület rendes tagjai választhatók az elnökségbe, így Egyesületünk orvosai, fogorvosai, gyógyszerészei és állatorvosai.

A tagoknak joga van a Közgyűlés elé indítványt terjeszteni, de azt legkésőbb nyolc nappal a Közgyűlés megtartása előtt írásban be kell nyújtani az Elnökségnek.

Mellékelten küldjük a 2015-2016. évi Elnökségi beszámolót és a 2016-2017. évi költségvetési tervezetet szíves tájékoztatására. 

A Közgyűlésre minden Tagtársunkat szeretettel várjuk!

Dr. Katona Edit - elnök

Budapest, 2016. április 11.

Csatolmányok
Értékeld a cikket: 
Még nincs értékelve
Rovat: 

Küldj egy cikket

Olvastál még hasznos cikket a témában? Küldd el nekünk a cikk linkjét!

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.