Kövesd a Homeopata Egyesület híreit! Az Fb beállításokról.

2018. február 5., hétfő

Már mindenki arról ír, beszél, hogy jelentős változások következnek a Facebookon. Néhány beállítással azonban biztosíthatod, hogy ne maradj le a homeopátiás hírekről, és továbbra is a homeopata.hu követője maradj.

Az első lépés, hogy a jobb felső sarokban lévő legördülő menüben ki kell választani a Hírfolyam-beállításokat (News Feed Preferences). (Pirossal bekarikázva.)

A következő lépés Az elsőként megjelenők beállítása (Prioritise who to see first)menüpont kiválasztása.

A kattintás után nemcsak az összes ismerősöd, de az általad kedvelt oldalak is megjelennek.

Ezek közül keresd ki a Magyar Homeopata Orvosi Egyesületet, majd kattints rá, és aztán a lap alján lévő Kész (Done) gombra is.

Ezzel az egyszerű beállítással eléred, hogy híreink minden alkalommal megjelenjenek a hírfolyamodon.

Köszönettel: MHOE

Értékeld a cikket: 
Még nincs értékelve
Rovat: 

Küldj egy cikket

Olvastál még hasznos cikket a témában? Küldd el nekünk a cikk linkjét!

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.