Koronavírus tudnivalók egyszerűen

2020. április 19., vasárnap

Ezek az ábrák összefoglalják a legfontosabb tudnivalókat a koronavírusról 

Mindenképpen forduljon orvoshoz, amennyiben

  • Önnél légszomj, nehézlégzés, fulladás lépett fel, vagy a már meglévő ilyen tünet súlyosbodott
  • Önnek magas láza van - 38 ºC vagy annál magasabb teshőmérséklet
  • Önnél folyamatos köhögés jelentkezett - egy óránál hosszabb ideig köhög, vagy 24 óra alatt legalább 3 köhögési epizód jelentkezik; illetve ha máskor is szokott köhögni, akkor a szokásosnál rosszabb köhögés jelentkezett
  • Önnél egyéb tünet - izomfájdalom, orrfolyás, orrdugulás, torokfájás, rekedtség, fáradtság, gyengeség, hányás, hasmenés - jelentkezett

Kérjük, telefonon hívja fel háziorvosát és ne személyesen menjen a háziorvosi rendelőbe!
Az orvos utasításainak megfelelően járjon el.
Maradjon otthon, ne menjen közösségbe!

Értékeld a cikket: 
Még nincs értékelve

Küldj egy cikket

Olvastál még hasznos cikket a témában? Küldd el nekünk a cikk linkjét!

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.