Just one drop

2017. november 2., csütörtök

Magyarországon először a homeopátiáról szóló dokumentumfilm.

Az ausztrál és amerikai bemutató után Budapesten is levetítjük Laurel Chiten filmjét, amelyet 8 éven keresztül a világ számos országában forgatott orvosokkal, történészekkel, tudósokkal, homeopatákkal, betegekkel és szkeptikusokkal.

Lebilincselő és kiegyensúlyozott film, amely a homeopátia történetétől az emberek saját történetéig teljes körűen és elfogulatlanul mutatja be a homeopátiát, hogy azok, akik nyitottak ennek megismerésére, objektíven tájékozódhassanak.

A homeopátia megosztó tudomány: az emberek vagy lelkesen használják, vagy mereven elutasítják. A kritikusai időről időre masszív támadást intéznek ellene, hatástalannak, drágának és feleslegesnek kiáltják ki, a használóit pedig megvezetett embereknek tartják.

De mi a helyzet azokkal, akik saját maguk megtapasztalták a hatásosságát? Hogyan szól azok története, akiken a homeopátia segített? A Just One Drop (Csak egy csepp) című film bemutatja a homeopátiát, a gyógyászatnak ezt a megosztó ágát, amit milliók használnak világszerte.

A filmben megszólal az a család, akiknek a kisfiát autizmussal diagnosztizálták, egy New York-i filmes elmeséli saját történetét, ami azzal kezdődik, hogy halálos MRSA-t diagnosztizáltak nála. A film elkalauzolja a nézőt Indiába, ahol a hagyományos és a homeopátiás orvoslást sikeresen integrálják, Haitira, ahol a 2010-es földrengés áldozatait kezelték homeopátiával, valamint Angliába, ahol annak ellenére, hogy a királyi család homeopátiával gyógyul, és nem is csinál titkot belőle, időről időre komoly támadások érik a gyógymódot.

Tudta, hogy az USA volt a világ vezető homeopátiával gyógyító országa a tizenkilencedik század fordulóján? És hogy az 1800-as években német tudós találta fel a homeopátiás gyógymódot? Érdekli, mit mondanak az orvosok, a homeopaták és mit a szkeptikusok?

Jöjjön el, vegyen részt Just One Drop budapesti zártkörű premierjén! Hozza el azt a két barátját, ismerősét, akik érdeklődnek a homeopátia iránt, és szívesen tájékozódnának a gyógymódról! Szívesen látjuk őket. A részvétel ingyenes.

  • Mikor: 2017 nov 16 - 18:00 - 19:30
  • Hol: WestEnd City Center – Cinema City Westend mozi, Váci út 3, Budapest, 1062 Magyarország

Jelentkezni itt lehet

A helyek korlátozott száma miatt csak regisztrált érdeklődőket tudunk fogadni. Amennyiben az első vetítés betelik, új időpontot hirdetünk meg.

Budapesten kívül is szívesen rendezünk vetítéseket, amennyiben összegyűlik 50 érdeklődő egy településen. Kérjük, ezt a következő emailcímre írják meg: iroda@homeopata.hu

A nőknek óriási szerepe volt abban, hogy Amerikában fenn tudott maradni a homeopátia. Mert a nők pontosan tudják, mire van szükségük a gyerekeiknek.

Értékeld a cikket: 
Értékelés: Nincs Átlag: 4.3 (10 szavazat)
Rovat: 

Küldj egy cikket

Olvastál még hasznos cikket a témában? Küldd el nekünk a cikk linkjét!

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.