Homoepathy 2020 Invitation Letter

2014. június 30., hétfő

Meghívó

Dear friends, dear colleagues,

On behalf of the ECH Council and H2020e Project team, I would like to invite you to participate in a workshop being held in Paris this July.

It will take place on Wednesday 16 July 2014, the day between LMHI ́s International Council and the start of the LMHI congress at the Palais des Congrès, from 2 pm to 5.30 pm.

Please find the invitation attached.

Yours Sincerely,

Dr. Thomas Peinbauer
ECH President

E-mail sent by: 

  • Charlotte Schaek
  • ECH Secretariat
  • Noorwegenstraat 49
  • 9940 Evergem (Haven 8008X)
  • Belgium

E-mail: info@homeopathyeurope.org
Website: www.homeopathyeurope.org

Csatolmányok
Értékeld a cikket: 
Még nincs értékelve
Rovat: 

Küldj egy cikket

Olvastál még hasznos cikket a témában? Küldd el nekünk a cikk linkjét!

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.