Hogy ne csak a neve legyen áldott.

2014. november 5., szerda

Képzés időpontja: 2014.11.29. (szombat)

Helye: Tulip Inn Hotel 1089 Budapest, Üllői út 94–98. (A helyszínváltozás jogát fenntartjuk)

Orvosoknak, fogorvosoknak, klinikai szakpszichológusoknak 16 kreditpont tesztírással

Szakképesítések, amelyekhez szakma szerinti pontszámként elszámolható:

1. csecsemő és gyermek kardiológia, 2. csecsemő és gyermekgyógyászati intenzív terápia, 3. csecsemő-gyermekgyógyászat, 4. gyermek gasztroenterológia, 5. gyermeknőgyógyászat, 6. gyermektüdőgyógyászat, 7. igazságügyi klinikai pszichológia, 8. iskolaegészségt., ifjúságvéd., 9. klinikai addiktológiai szakpszichológia, 10. klinikai írásszakértő pszichológia, 11. klinikai szakpszichológus, 12. neonatológia, 13. neuropszichológia, 14. orvosi psychológia, 15. szülészet. PTE ÁOK/2014.II./00022.

Az alábbi egészségügyi szakdolgozóknak 17 kreditpont

1. felnőtt ápolás és gondozás, 2.gyermek ápolás és gondozás, 11. szülészeti ellátás, 12. védőnői ellátás, 13. közegészségügy és népegészségügy, 14. egészségügyi menedzsment, 16. dietetika, 17. természetgyógyászat. Szabadon választható elméleti képzés. Akkreditációs szám: 348/2014

Részvételi díj: 9.900,-Ft

Csatolmányok
Értékeld a cikket: 
Még nincs értékelve
Rovat: 

Küldj egy cikket

Olvastál még hasznos cikket a témában? Küldd el nekünk a cikk linkjét!

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.