Hányás és hasmenés együtt!

2017. október 25., szerda

Sz. Tóth Tímea

4 éves fiam hajnalban elkezdett hányni, és a hasa is ment. Vagy 2-3 hányás és hasmenés jött 2-3 órán belül. A hasmenés jellege miatt kora reggel elkezdtem neki 20 percenként Arsenicum album C9-et adni úgy, hogy közben ásványvizet is kortyoltattam vele.

Homeopátiás szer; 10 perc szünet, pár korty víz, megint 10 perc szünet, és ismétlés. Az első ilyen kör után már nem volt több hányás, a harmadik kör után elaludt a gyerek, aludt fél órát, utána felkelt és játszott. Aztán később, a délelőtt folyamán megint aludt fél órát. Délre a legnagyobb meglepetésemre rendes székletet produkált, éhes volt, evett ropit, és másnapra gyakorlatilag semmi baja nem volt.

Értékeld a cikket: 
Értékelés: Nincs Átlag: 4.6 (7 szavazat)

Küldj egy cikket

Olvastál még hasznos cikket a témában? Küldd el nekünk a cikk linkjét!

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.