Gyógynövények és természetes hatóanyagok a mozgásszerv gyógyításában

2016. január 7., csütörtök

Távoktatás - Tanfolyam ajánló

A mozgásszervi betegségek az életkor előrehaladtával az egyik vezető betegégcsoportot jelentik.

Hosszan tartó krónikus betegségekről van szó, a fizikoterápia és a gyógytorna mellett igen nagy szerep jut a gyógynövényeknek és egyéb természetes hatóanyagoknak is, segítségükkel csökkenthető a kémiai gyógyszerek mennyisége. A homeopátiás orvosoknak is hasznos ha tudják milyen gyógynövényekre gondoljanak mozgásszervi panaszokkal küzdő pácienseik gyógyítása során. 

Csatolmányok
Értékeld a cikket: 
Még nincs értékelve
Rovat: 

Küldj egy cikket

Olvastál még hasznos cikket a témában? Küldd el nekünk a cikk linkjét!

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.