Egypetéjű Ikerek - különböző kezelés

2015. június 4., csütörtök

Ikerfiaim egypetéjűek, és az elmúlt öt évben mindig egyszerre lettek betegek. Néhány nátha, egy középfülgyulladás, egy hasmenéses betegség áll mögöttük. Szinte mindig egyszerre gyógyultak, egyféle terápiára szorultak. Mindig is izgatta a fantáziámat, hogy vajon mit segítenek a homeopátiás gyógyszerek, mi lett volna, ha nem kapják, vagy éppen mi lett volna ha kapják. 

Jó alkalomnak éreztem a fiúk bárányhimlős megbetegedését, hogy ezt kipróbáljam. Ahogy az lenni szokott, mindkettőjükön egy napon jelentkeztek a kiütések. Lázasak voltak, viszkettek. A „kisebbik” fiamnak elkezdtem homeopátiás szereket adagolni (egy homeopata gyermekorvos javaslatai alapján). A másik. az „A” iker csak a gyermekorvos által ajánlott zuhanyzás, lázcsillapítás, folyadék, éjszakára cseppek viszketés ellen, amit kapott. 

A különbség a betegség lefolyásában két gyereknél döbbenetes volt. A homeopátiával is kezelt kisfiam másnapra láztalan, viszketés megszűnt, új hólyagok a harmadik napig jöttek, és az ötödik napra már valamennyi beszáradt. Meggyógyult öt nap alatt. A homeopátiát nem kapott fiamon még az 5. napon is új hólyagok jöttek, lázas volt 5 napig, és több mint egy hét után száradtak be a hólyagjai. Közel 10 nap alatt lett gyógyultnak nyilvánítva.

A fiúk eddig minden betegséget egy ideig, egyformán vészeltek át. Ez volt az első alkalom, hogy eltérés volt, mégpedig nagyon kedvező a homeopátiát szedő fiam javára. Ezek után semmi nem tart vissza attól, hogy problémák esetén odaforduljak a homeopátiás kezeléshez. Z.O.

Értékeld a cikket: 
Értékelés: Nincs Átlag: 4 (1 szavazat)

Küldj egy cikket

Olvastál még hasznos cikket a témában? Küldd el nekünk a cikk linkjét!

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.