Egészségünkre!

2014. szeptember 22., hétfő

A Magyar Homeopata Orvosi Egyesület 3. éve működik a XI. kerületben, a  kerületi Újbuda TV készített egy összeállítást a homeopátiáról és egyesületünkről.

Hallhat arról hogyan segíthet a homeopátia járványok idején, pszichiátriai betegségekben vagy gyermekkori betegségek kezelésében. dr. Katona Edit és dr. Sal Péter kollégánk beszélt munkájáról és a homeopátiáról. 

Értékeld a cikket: 
Még nincs értékelve
Rovat: 

Küldj egy cikket

Olvastál még hasznos cikket a témában? Küldd el nekünk a cikk linkjét!

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.