Depresszió, pánikrohamok, szívpanaszok

2015. április 12., vasárnap

Azonos korú közeli kolléga és barát tragikus hirtelenséggel bekövetkezett szívhalála után én is szívpanaszokat produkáltam, klinikailag is igazoltan csökkent volt a szívizom vérellátása, extráim voltak, és pánikbetegséggé fajult az állapotom.

Már ott volt a táskámban az antidepresszáns receptje, de nem mertem elkezdeni szedni, féltem, hogy hogy fogok lejönni róla. Nem akartam gyógyszerfüggővé válni. Alkati szert kaptam, amit csupán 3 egymást követő napon kellett bevennem. Gyakorlatilag egyetlen hét leforgása alatt kirántott a depresszióból, a pánik és szívpanaszok nyomtalanul elmúltak, és megfordult velem a világ – helyreállt az egyensúly az életemben.

Értékeld a cikket: 
Értékelés: Nincs Átlag: 4.5 (4 szavazat)

Küldj egy cikket

Olvastál még hasznos cikket a témában? Küldd el nekünk a cikk linkjét!

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.