Csecsemőnek hogyan lehet szert választani?

2011. szeptember 14., szerda

Igaz, hogy a csecsemő nem tud beszélni, de a viselkedése, az arckifejezése, általános állapotának változása igen sok információt adhat egy jó megfigyelő szülőnek, orvosnak. A csecsemők esetében, hasonlóan homeopátiás állatorvos kollégáinkhoz, a szülők által elmondottakra és saját megfigyeléseinkre támaszkodva választunk homeopátiás szert.

Összefoglalva: használjuk mind az öt érzékszervünket!

Kürti Katalin, Dr.

2011, szeptember 14.

Értékeld a cikket: 
Még nincs értékelve

Küldj egy cikket

Olvastál még hasznos cikket a témában? Küldd el nekünk a cikk linkjét!

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.