Bélfertőzés

2015. március 1., vasárnap

A homeopátia valóban gyorsan és kíméletesen képes gyógyítani, akut betegségekben ez egészen döbbenetes!

Tavaly nyáron történt, hogy egy rokonunk telefonált, mert nagylánya teljesen rosszul volt már második napja. Valami romlott húsételt ehetett egy gyorsétteremben, mert rá pár órával hányni kezdett, semmi nem maradt meg benne. Pedig készítettek egy cukros-sós italt is a folyadékpótlásra. A legrosszabb az volt, hogy hasmenés is beindult nála, de már olyan gyenge volt, hogy ájulásérzés kerülgette, ha csak felült az ágyban.

A telefonba mondtam nekik, hogy melyik homeopátiás gyógyszert kezdje el gyorsan szedni a lánya, ezt szinte mindenki ismeri, akinek van homeós házipatikája. De kiderült, hogy abból már vett be, csak most nem használt. A homeopátiás kézikönyvekben van egy másik gyógyszer is az ilyen hányós-hasmenős esetekre. Mivel olyan nem volt nekik, amint tudtam, átszaladtam vele. Látszott a nagylányon, hogy elég rossz bőrben volt, sápadt volt és izzadt, a bőre ráncos volt. Az is felmerült, hogy kórházba kéne vinni infúzióra. Feloldottunk egy pohár vízben 5 golyót ebből a második homeopátiás gyógyszerből (C30-as potenciában), hogy félóránként kortyoljon belőle a beteg. Azt is javasoltam nekik, hogy ha 3 óra múlva nem lesz jobban a lány, hívják fel az ügyeletet.

1 óra múlva még egy hasmenés volt, de utána sem hányás, sem egyéb probléma nem következett be. Egyből tudott inni a sós-cukros italából is, ami végre benne is maradt, este már nagyon éhes volt, sósropit evett egy keveset.

Szerencsére, és hála a homeopátiának, a kórházat és az infúziót sikerült megúszni. Ha nincs ez a homeopátiás segítség, az éjszakai ügyeletes orvost és a személyzetet zavarhatták volna fel, szóval az állami egészségügy is jobban járt így. Öt szem golyó mire képes!? Csak sajnálni tudom, hogy sok orvos mégsem ismeri a homeopátiát, pedig ők is hálásak lennének ennek a tudásnak.

Értékeld a cikket: 
Még nincs értékelve

Küldj egy cikket

Olvastál még hasznos cikket a témában? Küldd el nekünk a cikk linkjét!

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.