Becsengettek- folytatódik a homeopátiás oktatás (is)

2015. szeptember 1., kedd

Megszólaltak a tanítás kezdetét jelző csengők, elkezdődött az iskola. Több százezer általános iskolás, főiskolás és egyetemista kezdi meg tanulmányait. A felnőtt, postgraduális oktatás, a tanfolyamok, kongresszusok is beindulnak. Nincsen ez másképpen a homeopátiás oktatásnál sem.

A nyári uborkaszezon után több orvos kolléga kereste meg az egyesületünket, hol lehet tájékozódni, kitől kaphatnak korrekt információt a homeopátiáról. 

Azt javasolnám kollégáinknak, különösen az alapellátásban dolgozóknak, ismerkedjenek meg a homeopátia alapjaival, legfontosabb törvényeivel és leggyakoribb alkalmazási területeivel.  Ezt követően kezdjék használni a homeopátiát a megfelelő esetekben, és a tapasztalatok alapján döntsenek a hatékonyságot illetően. Ha úgy dönt valaki, nem kívánja alkalmazni, az is a gyógyítás szabadsága, de legalább nem áll tájékozatlanul a beteg előtt, amikor az homeopátiás szerekről kérdezi. 

A mai rohanó világban nagyon célzott továbbképzésekre járunk, mert az idő és a pénz, amiből a  legkevesebb van. Ennek okán készítettük el az  e-learning oktatásunkat, mely tényleg csak egy rövid, de jól használható és az indulást elősegítő képzés. Természetesen a tanfolyamot jól hasznosíthatják a szakdolgozók is, akik jelentkezését szintén elfogadjuk.

Azt írtam, hogy a tanfolyam elvégzését követően kezdjék használni a homeopátiát a megfelelő esetekben. Hogy mik a megfelelő esetek? Nos erre is választ kaphat, aki jelentkezik az otthonról elvégezhető, bevezető e-learning tanfolyamunkra, mely az Oftexen is és itt a honlapon is megtalálható. A képzés 6 pontra akkreditált. 

Kívánok mindenkinek egy izgalmas utazást a homeopátia területén. 

Értékeld a cikket: 
Még nincs értékelve
Rovat: 

Küldj egy cikket

Olvastál még hasznos cikket a témában? Küldd el nekünk a cikk linkjét!

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.