Becsengettek- folytatódik a homeopátiás oktatás (is)

2015. szeptember 1., kedd

Megszólaltak a tanítás kezdetét jelző csengők, elkezdődött az iskola. Több százezer általános iskolás, főiskolás és egyetemista kezdi meg tanulmányait. A felnőtt, postgraduális oktatás, a tanfolyamok, kongresszusok is beindulnak. Nincsen ez másképpen a homeopátiás oktatásnál sem.

A nyári uborkaszezon után több orvos kolléga kereste meg az egyesületünket, hol lehet tájékozódni, kitől kaphatnak korrekt információt a homeopátiáról. 

Azt javasolnám kollégáinknak, különösen az alapellátásban dolgozóknak, ismerkedjenek meg a homeopátia alapjaival, legfontosabb törvényeivel és leggyakoribb alkalmazási területeivel.  Ezt követően kezdjék használni a homeopátiát a megfelelő esetekben, és a tapasztalatok alapján döntsenek a hatékonyságot illetően. Ha úgy dönt valaki, nem kívánja alkalmazni, az is a gyógyítás szabadsága, de legalább nem áll tájékozatlanul a beteg előtt, amikor az homeopátiás szerekről kérdezi. 

A mai rohanó világban nagyon célzott továbbképzésekre járunk, mert az idő és a pénz, amiből a  legkevesebb van. Ennek okán készítettük el az  e-learning oktatásunkat, mely tényleg csak egy rövid, de jól használható és az indulást elősegítő képzés. Természetesen a tanfolyamot jól hasznosíthatják a szakdolgozók is, akik jelentkezését szintén elfogadjuk.

Azt írtam, hogy a tanfolyam elvégzését követően kezdjék használni a homeopátiát a megfelelő esetekben. Hogy mik a megfelelő esetek? Nos erre is választ kaphat, aki jelentkezik az otthonról elvégezhető, bevezető e-learning tanfolyamunkra, mely az Oftexen is és itt a honlapon is megtalálható. A képzés 6 pontra akkreditált. 

Kívánok mindenkinek egy izgalmas utazást a homeopátia területén. 

Kapcsolódó oldalak

Homeopátia az alapellátásban

Ára: 12.000 FT

8 részes e-learning előadás-sorozat. Az e-learning keretében meghallgatható bevezető előadásunk elvégzése után képessé válik arra, hogy egyszerűbb akut eseteket sikeresen kezeljen homeopátiával, azonban mélyebb ismeretek elsajátítására, eredményesebb gyógyítás, valamint homeopátiás vizsgalehetőség érdekében javasoljuk Alaptanfolyamunk elvégzését.

Értékeld a cikket: 
Még nincs értékelve
Rovat: 

Küldj egy cikket

Olvastál még hasznos cikket a témában? Küldd el nekünk a cikk linkjét!

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.