Az anya lelkiállapotának hatása születendő gyermekére

2013. május 22., szerda

Remedium Kiadó

Ebben a kis füzetben rövid áttekintést adok arról, hogyan hat az édesanya lelkiállapota a magzatra. Mind a mai napig kevéssé ismert az emberi elme működése, de az édesanya és gyermeke testi állapotára való hatása egyértelműen megfigyelhető.

E könyv megírásának ötlete Dr. J.T. Kent, Georg Vithoulkas és Vassilis Ghegas műveinek hatásásra alakult ki bennem. A fejezetek szerkezete az alábbiakat követi: az első részben saját praxisomban előforduló esetek alapján ismertetem a szer lényegét, részletesebb leírásukhoz Tinus Smits és Paul Herscu munkái voltak segítségemre. Utána következnek azok a lehetséges megbetegedések, amelyekre anya és gyermeke alkati gyengeségük miatt fogékonyak.

Értékeld a cikket: 
Még nincs értékelve
Rovat: 

Küldj egy cikket

Olvastál még hasznos cikket a témában? Küldd el nekünk a cikk linkjét!

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.