Arcüreggyulladás

2015. március 1., vasárnap

A volt férjemmel történt, aki nem igazán hitt a homeopátiában. (szerencsére azt hagyta, hogy a gyerekeket azzal gyógyítsam)

Arcüreggyulladása lett, ami nagyon elhúzódott, iszonyúan fájt a feje, s kétszer is felszúrták az orrát, hogy leszívják a gennyet, de az harmadszorra is újra termelődött. Jól tűri a fájdalmat, de ez neki is sok volt. Kérte, hogy kérdezzem meg a gyerekek orvosát, hogy mit tud ajánlani. Két szert kapott, amitől néhány nap alatt helyre jött, s így elmaradt a harmadik orrfelszúrás. Azóta hívővé vált. 

Értékeld a cikket: 
Még nincs értékelve

Küldj egy cikket

Olvastál még hasznos cikket a témában? Küldd el nekünk a cikk linkjét!

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.