1 % Segítség

2016. április 12., kedd

Ha személyi jövedelemadója 1% -t idén az MHOE-nak ajánlja fel, akkor még többen vehetnek részt továbbképző tanfolyamainkon. A felajánlásból tanfolyamaink digitális  rögzítését szeretnénk megvalósítani, hogy tanfolyamaink online is látogathatóak legyenek. 

Kérjük támogassa a Magyar Homeopata Orvosi Egyesületet személyi jövedelemadója 1%-val, segítse ezzel a homeopátia oktatását és szélesebb körű elterjedését Magyarországon.

Köszönjük, hogy tavaly 407.556 forinttal támogatták az egyesület munkáját, melyet tanfolyamaink digitális rögzítésére fordítottunk. 

Idén az 1%-ból befolyó támogatást tanfolyamaink online terjesztésére szeretnénk fordítani, hogy a világháló segítségével egyre több orvos tanulhasson homeopátiát táv-oktatás formájában.

​Támogatását köszönjük, ​ 

MAGYAR HOMEOPATA ORVOSI EGYESÜLET

A kedvezményezett adószáma: 18006960 - 1 - 43

A kedvezményezett neve: Magyar Homeopata Orvosi Egyesület

Értékeld a cikket: 
Még nincs értékelve
Rovat: 

Küldj egy cikket

Olvastál még hasznos cikket a témában? Küldd el nekünk a cikk linkjét!

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.