Dr. Resie Moonen előadása

Stádiumok az ásványokban és a növényekben

Ára: 58.000 Ft + tagdíj

Resie súlyos betegségek, pl. autoimmun betegségek és egyéb akut és krónikus állapotok videó eseteit mutatja be hosszú esetkövetéssel. Az esetek között lesznek csecsemők, kisgyermekek és felnőttek esetei is, olyan páciensek videói, akik ásványi és növényi szereket kaptak.

Homeopatáknak és képzésben lévő hallgatóknak ajánljuk.

Jelentkezés: iroda@homeopata.hu

Hozzáférés: 30 nap

Számlaszám: 11649001-50427900-49000006

Regisztráció

Jelentkezés a tanfolyamra - e-learning

Kérjük, figyelmesen töltse ki. A csillaggal megjelölt mezőket semmiképp ne hagyja ki.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.