Zsibbadás

Üdvözletem...

Szeretnék segitséget kérni, h zsabbadás, bizsergés érzésre mit tudna ajánlani (pánikbetegséget állapitottak meg több éve) Voltam homeopatánál, azóta sokkal jobban vagyok, de a zsibbadás, bizsergés érzés még fenn áll. /volt gombóc érzetem, félelmek, fóbiák szedtem: Ignatia c15, azt néha ha szoritást érzek a torkomban akkor beveszem... Kaptam Argentum nitricumot c200 azt 3szor kellett szedni / na, én többször bevettem, de már jó ideje nem szedem... /Voltam már érvizsgálaton, vagy mi a neve ott nem találtak semmit.. Hol erősebb az érzés hol kevésbé, de kellemetlen...

Válaszát előre is köszönöm.

Orvos válaszol

Kedves Kérdező, 

Nem tudok túl sok okosat modani így látatlanban. Azt javaslom menjen vissza homeopata orvosához. Ez egy bonyolult tünet, sokféle szer szóba jön, csak alapos kikérdezés után lehet szert választani. 

Üdvözlettel, dr. Tóth Marian

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.