Vizsgaidőszak

Tisztelt Egyesület!

Kettő kérdéssel fordulok tisztelettel most Önökhöz:

1, a vizsgaidőszak elkezdődött, nagyon nehezen megy a koncentrálás, a figyelemösszpontosítás, s így a tanulás, állandóan kimerültnek érzem magamat, rövid idő alatt sok anyagot kell elsajátítani, tudna-e nekem a homeopátia segíteni, hogy jobban oda tudjak figyelni és jobban menjen a tanulás, hogy „jobban forogjon az agyam”, jobb legyen a memóriám?

2, januárra előirányoztak orrsövényműtétre, lehet-e a szervezetet erre a műtétre valahogyan felkészíteni, illetve a műtét után milyen szer segítené a gyorsabb regenerálódást?

Előre is köszönöm szépen a válaszukat! Üdvözlettel: Noémi

Orvos válaszol

Kedves Noémi.

A vizsgaidőszak szellemi fáradtságára nagyon jó a Phosphoricum acidum C15, 15 CH napi egyszeri szedése, és persze a bő folyadék, gyümölcsfogyasztás, a rendszeres testmozgás, séta, és pihenés. A műtétre való előkészítés illetve a műtét utáni panaszok kezelése már egy hosszasabb írás lenne, erre itt nincs lehetőég. Interneten számos leírást talál erről. Egy biztos, az Arnica nélkülözhetetlen.

Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.