Tetanus oltás

Kedves Doktornő / Doktor úr!

A férjem a mai napon Tetanusz elkeni oltást kapott. Szeretném megkérdezni, hogy csak a tetanusznak van-e nozódája vagy inkàbb adjak neki Thuját?

Köszönöm szépen!

Orvos válaszol

Kedves Barbara!

Tetanol és Tetanol Pur-nak van nozódája, ugyan nincs forgalomban itthon, de beszerezhető. Érdeklődjön a csaszipatika@gmail.com címen. Kérdés, melyiket kapta a férje. A Thuya adása nem zárja ki az oltási nozóda adását, amint beszerezték.

Üdvözlettel

dr.Sebő Zsuzsanna

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.