Silicea

Kedves Doktornő!

Szeretnék rákérdezni a Silicea 200 ch homeopátiás golyócskára, mielőtt bevenném az első 5 szemet.

30 évvel ezelőtt epehólyag műtétem volt, Az epeelvezetését valamivel megoldották, bár! tudom, hogy nem fémmel. Szedhetem bátran?

Köszönettel, Gita

Orvos válaszol

Tisztelt Gita!

Remélem, hogy  a Silicea C 200 gyógyszert homeopata orvos javasolta alapos kikérdezés és vizsgálat után! Ha saját magának választotta és nem rendelkezik tapasztalattal a homeopátiás szerek felírásában, akkor csak alacsonyabb potenciát, C 30 asat javaslok szedni! A Siliea C 200 a letokolt váladékgyülemek, nem ürülő tályogok kiürülését fokozza. Beültetett idegen test /idegen anyag kilökődését is serkentheti. Ha ilyen anyag nincsen a szervezetében, akkor nyugodtan beveheti kellő óvatossággal: első bevétel : 2 golyót oldjon fel 1 dl vízben ebből 1 kiskanállal vegyen be a többit kiöntheti.

Ha nem reagált rá a szervezete, 2 héttel később 1x5 golyót elszopogathat. Ha volt reakció, új tünet, akkor konzultáljon a homeopata orvosával.

Dr.Sal Péter
házi gyermekorvos
homeopátiás orvos
www.rozsavolgyirendelo.hu

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.