Régi panasz- folliculitis

Tisztelt Cím! Serdülő korom óta fejbőr folliculitisem van. Elsősorban a koponya falcsont-nyakszirtcsonti részén! A napsütés hatására romlik, zsíros (seborrheas) a fejbőröm! Külső irritáció (sapka) és hajvágás (hajnyíró) is jönnek a tünetek. Éjszaka rosszabb, gyakran gyulladt és vérzik is a bőröm (genny). Köszönöm a megtisztelő válaszukat!

Orvos válaszol

Kedves Gábor. Amint azt kérdésében megírja, egy régóta fennálló, krónikus problémával küzd. Ilyen esetben az un. alkati szer, ami segíthet. Az alkati vagy krónikus szer kiválasztásához elengedhetetlen egy személyes konzultáció a homeopata orvossal. Kérem, válasszon a honlapunkon lévő orvoslistáról egy Önhöz közeli kollégát és keresse fel.

Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.