Postcovid

Tisztelt Doktornő!

Már több, mint egy éve súlyos tünetekkek estem át a Covid fertőzésen. Lassan felépültem, számos tünet viszont megmaradt, ami néha elviselhetetlenné teszi napjaimat. Teljesen kivizsgáltak, nincs szervi elváltozás, mégis gyakorta émelygek, erős fejfájás gyötör, néha indokolatlanul nagyon gyengének érzem magam. Sokszor kiszárad a szám, fájnak az erek a lábamban ill. az izületeim. Minden ok nélkül feszült, ideges leszek, szorongok, bizonytalanná válik a járásom. Kérem, sziveskedjen segiteni, mely homeopátiás szer javitana állapotomon. 

Köszönöm!

Orvos válaszol

Kedves "Postcovid" !

Sajnos ez a történet már nem akut megbetegedésről szól, hanem egy makacs krónikus állapotról. Ilyen esetekben esély a gyógyulásra csak homeopátiás alkati támogatással van, ez viszont csak alapos, mindenre kiterjedő kikérdezés után lehetséges, és csak gyakorlott homeopata találhatja meg az Ön számára szükséges szert/szereket. Azt is tudnia kell, hogy a homeopátia sem panácea és a homeopaták sem varázslók, tehát sajnos nem tudunk mindenkinek segíteni. Ígéretet csak az igyekezetünkre és a nem-ártásunkra tudunk tenni... A homeopátiás kezelést gyakran kell kiegészíteni vitaminokkal, egyéb táplálékkiegészítőkkel, rendezni kell a bélflórát, optimalizálni kell a táplálkozást, szükség van rendszeres mozgásra, gyakran valamilyen relaxációs technikára, fizioterápiára is.
Ha ez így elfogadható az Ön számára, akkor válasszon az orvoslistáról lakóhelyéhez közel rendelő homeopatát.

Mielőbbi gyors és teljes gyógyulást kívánok:
Molnár Mariann

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.