Pfizer oltás

Üdvözlet!

Pfizer oltások óta rengeteg tünet felerősödött. Ki szeretném vezetni a szervezetemből. 2021. November és Decemberében kaptam őket. Segítséget kérek, hogy hogyan és mivel lehetséges.

Előre is nagyon köszönöm!

Orvos válaszol

Kedves Péter!

A legoptimálisabb az oltóanyagból készült homeopátiás szer sorozatának a szedése, de ez önmagában nem szokott elég lenni. Homeopata segítségével javaslom a kivezetést.

Üdvözlettel

dr. Sebő Zsuzsanna

 

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.