Övsömör

Páromnak övsömör utáni idegfájdalma van. Pangásos szivelégtelensége van ami együtt jár a vese elégtelen müködésével is. Ritmusszabályozó gyógyszert is szed. (Bisoblock 2×2.5 mg és digimerk o.l mg-osbol fél tabletta).

Kérdésem hogy a Hypericum perforatum 5CH készitményt szedheti e fájdalom enyhitésére?

Köszönettel

Orvos válaszol

Kedves Irén, 

Igen, a Hypericum 5CH enyhíti az övsömörrel együtt járó idegfájdalmakat. naponta 3x5 golyót szedjen belőle 1 hétig. A homeopátiás szerek biztonsággal szedhetők a kémiai gyógyszerek mellett is. 

Üdvözlettel, 

dr. Tóth Marian

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.