Oscillococcinum

Kedves Homeopátiás Egyesület!

Érdeklődni szeretnék hogyan miként alkalmazzam az Oscillococcinum nevű szert 21hós kisfiamnál, ha a nagyobb lányom egy napja megállapitott infulenzás beteg, hogy megelőzzem a fertőzést a kicsinél. Egy adag oscillococcinumot már és thymuline 9ch adtam be neki 3 golyót.De a továbbiakban nem tudom, hogy lehetne eredményesen védelmet kialakitanom a kicsinél.

Nagyon várom válaszukat, tisztelettel: Mariann

Orvos válaszol

Kedves Mariann.

Érdemes lenne az Oscillo-t néhány napig naponta adni, aztán áttérni a heti egyszeri adásra. Emellett több héten át egy kúrát csinálni. Echinacea D5, 6 ,vagy C 5,6, vagy 5CH napi egyszer hétköznapokon és szombat, vasárnap Thymuline 9CH napi egyszer. Ugyanezt a kúrát a nagylánynál is lehet alkalmazni.

Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.