Oltás kivezetés

Jó napot kívánok!

Van egy diagnosztizált autista kisfiam, aki az oltások után valamennyivel kezdett megváltozni. Szemkontaktus vesztés, nem köti le semmilyen játék, egész nap csak futkározik, mászik, nem lehet egyedül hagyni. 3 és fél éves már, márciusban lesz 4.
Esetleg tudnának segíteni? Olvastam, hogy sokat lendíthet rajta az oltáskivezetés, vagyis a toxinok kivezetése. Esetleg másfél évvel az oltás után is alkalmas lehet?

Nagyon köszönöm a választ!

 

 

Orvos válaszol

Kedves Zsuzsa!

 
Igen, az oltások után sok-sok évvel is lehet kivezetést csinálni. Tapasztalatom szerint minél hamarabb, annál eredményesebb. A 1,5 év nem sok, de valójában még ennél is több időről van szó, hiszen a csecsemőkori oltások már elindíthatták a folyamatot. Online konzultáció során szívesen elmondom a lehetőségeket, a menetet, hogy aztán eldönthesse, belevágnak-e vagy sem. Mindenképpen javaslom, próbálják meg, ahogy Ön mondta, sokat lendíthet a kisfiún.
 
Üdvözlettel
dr.Sebő Zsuzsanna

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.