Oltás kivezetés

Kedves Doktornő!
Oltás kivezetéssel kapcsolatban szeretném a segítségét kérni! Férjem holnap kapja meg az első Pfizer oltást és szeretném az oltás kivezetést homeopátiával alkalmazni nála. A Pentaxim c30 nozódát javasolták, de nem találom sehol. Esetleg ön tudna javasolni másikat, vagy ha mégis lehet kapni, csak nekem elkerülte a figyelmem, megírná hol kaphatom meg?

Köszönöm!
 

Orvos válaszol

Kedves Ágnes!

Az Ön által említett oltási nozóda a csecsemőkorban kapott oltások után adandó, örülök, hogy nem találta meg. Magyarországon nincs törzskönyvezve semmilyen oltási nozóda, de írjon nekem a sebozsuzsa@gmail.com címre, privátban el tudom igazítani.

Üdvözlettel

dr. Sebő Zsuzsanna
 

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.