Oltás kivezetés 2

Tisztelt Doktornő/ Doktorúr!

7. - es Kislányom hétfőn kapja meg a Hepatitis B elleni  védőoltást az iskolában.  Szeretném kivezetni neki, de csak C200- as nózódám van itthon.  Ez a higítás megfelelő hozzá? Előző napon, aznap, és másnap kell adnom belőle 5-5 golyócskát?

Köszönöm a válaszát előre is!

 

Orvos válaszol

Kedves Anikó!

Többféle oltás kivezetés létezik, de a beteg korábbi történetéhez jó alakítani. Mindenesetre az Ön által leírt módszer is megfelelhet.

Üdvözlettel

dr. Sebő Zsuzsanna

 

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.