Oltás

Tisztelt Doktor Úr/Doktornő!

Egészségügyben dolgozó 59 éves adminisztrátor vagyok. Mivel sajnos kötelező lett az oltás,  holnap beadják a kínai vakcina 1. adagját. Azt szeretném tudni, hogy tudnám kivezetni homeopátiás módszerrel a szervezetemből. (Átestem a víruson, bizonyítottan van saját védettségem, amiben megbízom, viszont az oltás mellékhatásaitól tartok.)

Nagyon köszönöm a segítséget!

Orvos válaszol

Kedves Kérdező!

A rendelkezés szerint az eü. dolgozóknak szeptember 1-ig kell felvenniük az oltást. Lenne még 30 nap haladéka.
Az un. oltás kivezetés témában számos választ adtunk, érdemes a honlapunkon elolvasgatni ezeket a "kérdezzen,válaszolunk"  rovatban. Mindenesetre Thuja C30 v.30 CH oltás napjától, napi egyszer 3-4 napon keresztül és a Ledum C30 v. 30 CH ugyanígy. Gyors segélyként. Az oltás kivezetés a későbbiekben is kivitelezhető.

Üdvözlettel:

dr. Sebő Zsuzsanna

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.