Oltani vagy nem

Tisztelt orvosok!

Nagy dilemmában vagyunk az oltásokkal kapcsolatban, sok a rémhír, de nyilván a covidról is...

Regisztráltunk, de még nem volt hívás... mit javasolnak a homeopátiás szakemberek?

Köszönet.

Orvos válaszol

Kedves László! 

Hárman válaszolunk a befutó kérdésekre, így a mi véleményünket tudom tolmácsolni. Sajnos a járványügyi helyzet olyan, hogy az oltást mi is javasoljuk. Homeopátiás gyógymóddal van lehetőség azoknak is segíteni, akik az oltást választják és arra is van lehetőség, hogy akiknél kontraindikált az oltás, megpróbáljuk támogatni. Vannak homeopátiás javaslatok a betegség megelőzésére, de biztos, mindenkire érvényes szer nincsen. A betegség pedig nagyon kiszámíthatatlan, ezért javasoljuk az oltás felvételét. 

Üdvözlettel

dr. Sebő Zsuzsanna

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.