MMR oltás kivezetés

Kedves Doktornő!

MMR oltást kap kislányom, 15hós, pár nap múlva. Thuja C30 van itthon.

Adhatom azt neki oltáskivezetésre? Hány napig kell és mennyit? Az oltási nozóda az mit jelent? Hol lehet megvenni? Köszönöm!

Orvos válaszol

Kedves Szandra. Lehet Thuja-t adni oltások kapcsán, de álláspontom szerint az oltási nozódákkal helyes a kivezetés. Ez az oltóanyagból készült homeopátiás szer, melyből oltás után kell beadni a C30 vagy C200 potenciából. Érdeklődjön a Gazdagréti Gyógyszertárban. 

Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.